Wygnańcy własnych snów
oszukani przez czas
pogrążani w sobie
zapadający się w cienie
kolorowych obrazków
od których nie sposób oderwać się wieczorami
opętańcy młodości
wytwarzanej sztucznie
i uśmiechu niechęci
i już nie można się wydostać
kraty scaliliśmy sami
potężną spoiną
lekkich informacji
"nie można się wydostać
kraty scaliliśmy sami
potężną spoiną
lekkich informacji" - za to, to mi się podoba ;)