puszczaj
świat cię adoptował
bo nie chciał zrozumieć że nie przeżyjesz
dłuższej chwili bez szczęścia
pierwszego słowa
które mogłoby nas zdemaskować
a teraz znikaj
tatuś został magikiem
jego kapeluszem jest kontener
w którym uczucie stanie się wyrazem
niezdatnym do użycia
gdy bezmyślnie pokazywałeś rany
sąsiedzi byli zainteresowani ciszą
jak tylko zaczniesz cuchnąć
pośpieszą z pomocą
...oceny są dla tych, co nie potrafią dyskutować...
Cieszę się, że sprostałem:)