przy stole nie siadało się razem
domowe dania były zawsze na wynos
podobnie jak kultura osobista i nieporozumienia
wymarzona koszulka taty
wisi na balkonie
z rozprutym przez zazdrość
logiem nike
w lodówce zostało ludzkie mięso
które wyczują hieny
Czemu tak?
Tutaj nie do końca widzę hieny, ale ogólnie widzę i przetwarzam.
Dzięki za komentarz:)