Uczyń mnie Panie (1)

Ela Kwiecińska

Uczyń mnie Panie

mocniejszą od zamętu

kłamstw kuszących prawdą

i prawd syczących kłamstwem

 

Nie daj mi Ojcze

zagubić

wierności prostym słowom

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 5 czerwca 2014
anonim