nie łamiemy już chleba
dzieli go za nas maszyna
symbol opakowany w folię
dalej jest symbolem
czegoś zupełnie innego
w śmietnikach pełnych łaski
oblatum
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz
·
6 czerwca 2014
-
Mithril...tekst nakolanny
-
Jacek JacoM Michalskiwszystkie moje teksty są pisane na kolanie, tudzież ewentualnie klawiaturze :-))
-
Mithril...........................poniał
-
PotiszOj, co w tym złego, że chleb pakuje się w folię;)