Literatura

TANKA (wiersz)

Sylwia Aszendorf



SOKOŁY W GÓRZE
NAD TATRAMI FRUWAJĄ
ROZPIĘTE SKRZYDŁA

WIATR WOLNOŚCI W NIE DMUCHA
OJCZYZNY WIZERUNEK


fatalny 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 9 czerwca 2014, 06:48
wróbel, gil, czyżyk, sójka itp - fruwają
zaś sokół...
kopia cesarza internetu 9 czerwca 2014, 08:26
wybieram się w Tatry we wrześniu...
afronautix
afronautix 9 czerwca 2014, 21:30
rozpięte skrzydła i w mundurach rozporki a z nich wystają do ziemniaków worki
afronautix
afronautix 9 czerwca 2014, 21:55
UMARŁĘ TYM KAPSLOKIĘ. jeśli masz 10 lat lub mniej przepraszam za moje chamstwo.
hadwao
hadwao 9 czerwca 2014, 22:42
Nie jestem w temacie, ale można by było dopracować tę miniaturę zmieniając puentę na bardziej chwytną
przysłano: 8 czerwca 2014 (historia)

Inne teksty autora

EKSPLOZJA
Sylwia Aszendorf
CIEMNY KSIĄŻĘ
Sylwia Aszendorf
CISZA
Sylwia Aszendorf
POCAŁUNEK GWIAZDY
Sylwia Aszendorf
ODEBRALI MI
Sylwia Aszendorf
EKSTREMALNIE
Sylwia Aszendorf
IDŹ OBOK
Sylwia Aszendorf
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca