TANKA

Sylwia Aszendorf



SOKOŁY W GÓRZE
NAD TATRAMI FRUWAJĄ
ROZPIĘTE SKRZYDŁA

WIATR WOLNOŚCI W NIE DMUCHA
OJCZYZNY WIZERUNEK

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 5 głosów
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 8 czerwca 2014
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Nie jestem w temacie, ale można by było dopracować tę miniaturę zmieniając puentę na bardziej chwytną

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • afronautix
    UMARŁĘ TYM KAPSLOKIĘ. jeśli masz 10 lat lub mniej przepraszam za moje chamstwo.

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • afronautix
    rozpięte skrzydła i w mundurach rozporki a z nich wystają do ziemniaków worki

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • kopia cesarza  internetu
    wybieram się w Tatry we wrześniu...

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Mithril
    wróbel, gil, czyżyk, sójka itp - fruwają
    zaś sokół...

    · Zgłoś · 10 lat temu