z przystosowania do uwarunkowań tła
najlepsza książka jaką przeczytałem
to poradnik frezera z racji zawodu
niezbędnik zwycięzcy w kategori
marzenia
odkąd ćmy mam za motyle
kurwy za bogarodzice
zero za nieskończoność
dominuje harmonia
i szczury są znośne