nic tak nie jednoczy jak prymitywna zdolność

Jarosław Baprawski

z przystosowania do uwarunkowań tła
najlepsza książka jaką przeczytałem
to poradnik frezera z racji zawodu
niezbędnik zwycięzcy w kategori

 

marzenia

 

odkąd ćmy mam za motyle
kurwy za bogarodzice
zero za nieskończoność

 

dominuje harmonia
i szczury są znośne

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 5 głosów
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 9 czerwca 2014
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Dobra fota

    · Zgłoś · 10 lat temu