MOTYLE

Sylwia Aszendorf

 

MOTYLE W MOJEJ GŁOWIE
KOLOROWE
MOTYLE W MOIM BRZUCHU
ZAKOCHANE
MOTYLE NA ŁĄCE
WOLNE

ULOTNA CHWILA
PRZEMIJANIE

Oceń ten tekst
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 10 czerwca 2014
anonim