bez tytułu

Maria H. Zdania Do Czytania

Tak bardzo tęsknię

choć wcale nie chcę
i nie jestem pewien
czy wiem za czym tęsknię
Balon z powietrzem
rośnie wewnętrznie
uciska doszczętnie
że chyba pęknie
lub tylko powiększy
i tak już wielki
brzuch pełen przekleństw
do rozmiaru XL

Maria H. Zdania Do Czytania
Maria H. Zdania Do Czytania
Wiersz · 11 czerwca 2014
anonim