bez tytułu

Maria H. Zdania Do Czytania

Jestem drzewem
i nic nie wiem
powiem więcej,
jestem śledziem
śledzę siebie
wszędzie
Jestem mięsem
z wolnym miejscem
w pierwszym rzędzie
Kiedyś chciałam być czymś jeszcze
teraz wiem, że nie chcę

Maria H. Zdania Do Czytania
Maria H. Zdania Do Czytania
Wiersz · 11 czerwca 2014
anonim