Kalendy

Smutna Żaba


[1]
Są takie dni wiosenne, Klaudiuszu
Które są, a jakby wcale ich nie było
Uderzają mnie one z mocą gromu
Mieszają w głowie i spychają z toru

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 1 głos
Smutna Żaba
Smutna Żaba
Wiersz · 11 czerwca 2014
anonim