tak szczerze mówiąc
wszystko zostało dawno ujawnione
i w próbach nie-zdarnych przekazów
wysłowione
reszta to kicz w powtórkach bez jądra
która pod cokół bezbarwnych cieni
się podkłada...
...i echem skowytu
peel peelka peell...
och przepraszam
i znowu pomyłka niechcąca
ech sokoły...