CHWILA

iwonkazab

Po bezchmurnym niebie

przeleciała kometa.

Rozbłysła i zgasła

jak życie człowieka

zostawiając wspomnienie,

które powoli i cicho

skonało.

Minie czas jakiś

i nikt nie będzie

pamiętał,że coś

się wydarzyło,

że mieli swą chwilę.

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 6 głosów
iwonkazab
iwonkazab
Wiersz · 12 czerwca 2014
anonim