Natchnienie

magdalena barbara nieckarz

Zmysł powonienia

Tryb zamyślenia

Stan odurzenia

Chwila oślepienia

Myśl nie do odtworzenia...

magdalena barbara nieckarz
magdalena barbara nieckarz
Wiersz · 14 czerwca 2014
anonim