P.s. wyjechałam - nie wiem czy wrócę, szukam siebie, bo zagubiła się bidulka gdzieś w świecie
Nie rozsądna - twierdziła ze znajdzie świat idealny
Musze ja odnaleźć zanim będzie za późno· Boże! Co ja jej powiem?
Że on nie istnieje? Że to plotki?
Zabawne, ona zawsze miała głowę w chmurach, Stad te tarapaty, bo z uporem twierdziła, że romantycy istnieją i tak jak ona w nich wierzy tak oni wierzą w nią.
Musze lecieć.
Post Scriptum
magdalena barbara nieckarz
magdalena barbara nieckarz
Wiersz
·
15 czerwca 2014
Nie rozsądna – twierdziła ze znajdzie świat idealny
Musze ja odnaleźć zanim będzie za późno,
O Boże! Co ja jej powiem?
Ze on nie istnieje? Ze to plotki?
Zabawne, ona zawsze miała głowę w chmurach
Stad te tarapaty, bo z uporem twierdziła, że romantycy istnieją i tak jak ona w nich wierzy tak oni wierzą w nią…
Musze lecieć. PA"
przesycona bykami............................gadanina
a byki nadal nie są.................................poprawione