****

Ela Kwiecińska

Nie męcz mnie

niepotrzebnym pytaniem

możesz dotknąć

niechcąco rany

tym dotknieniem

rana zaboli

i rozdzieli nas słowo

na dwoje

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 15 czerwca 2014
anonim
  • Mithril
    "Nie męcz mnie niepotrzebnym pytaniem możesz dotknąć niechcąco rany
    tym dotknieniem rana zaboli i rozdzieli nas słowo na dwoje"

    forma porwana enterozą "wiersza" nie czyni...

    "dotknąć - dotknieniem"
    "rany - rana"

    ....................................i:

    "niechcąco" - niechcący
    "dotknieniem" - dotknięciem

    czyli.................................nic tu

    · Zgłoś · 10 lat