NIEDOSKONAŁA

Sylwia Aszendorf



ZAGUBIĆ SIĘ
A NASTĘPNIE ODNALEZĆ
MIĘDZY SWOIMI WADAMI
PRÓBA POPRAWY
WALKA Z SAMYM SOBĄ
Z WŁASNYM SUMIENIEM
CODZIENNA BATALIA
ZASADY LUDZKIE
MORAŁY

W BOSKIM ŚWIETLE
NIEDOSKONAŁA
LECZ CORAZ BLIŻEJ
MISTRZA.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny+ 4 głosy
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 16 czerwca 2014
anonim
  • Sylwia Aszendorf
    ŻYCZYŁABYM SOBIE KULTURALNYCH KOMENTARZY POD MOIMI WIERSZAMI PANIE MITHRIL...

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Vragoo
    krzyczący wyliczankowiec

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Mithril
    "kajtuś dzisiaj, 15:29
    (...). Szkoda że pan Mithril takich rzeczy nie docenia, tylko byle jaką treść."

    podoba się, to się pałuj przy tym i kwicz z zachwytu..................a od gustów oraz estetyki innych, bądź łaskaw się od.....ić


    z równym powodzeniem można się zachwycać dziurami w drogach - w końcu włożoną "pracę" trzeba docenić i ludzi, którzy ją "wykonali", a że dziury(?), toż to nie tragedia,
    trzeba być wyrozumiałym i dostrzec chęć/zaangażowanie/wkład, a nie narzekać, że
    koła urywa i zawieszenia...

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • kopia cesarza  internetu
    Tekst bardzo ambitny,,,za to plus. Szkoda że pan Mithril takich rzeczy nie docenia, tylko byle jaką treść.

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Mithril
    "ODNALEZĆ"

    "WALKA SAMYM Z SOBĄ"

    analfabetyzm........................wtórny

    · Zgłoś · 10 lat temu