cienka...

gaj

mam dopiero mało lat
a już wszystko wiem
ciemnością przeżarta splatam 
ramiona z cierniami korony 
płaczę z bólu i
ta obojętność

 

gdzież te światło które miałam spotkać
gdzie

 

odbite zatrzymane w pół słowa
zdziwione

 

stopy na granicy

 

gaj
gaj
Wiersz · 16 czerwca 2014
anonim
  • Mithril
    spójniki można zredukować

    "gdzież [>tegdzie

    · Zgłoś · 10 lat
  • Mi Lo
    potencjał jest.
    i sporo roboty, zanim przybierze ostateczny kształt

    · Zgłoś · 10 lat
  • gaj
    mam dopiero mało lat
    a już wszystko wiem

    ciemnością przeżarta splatam ramiona
    z cierniami korony
    płaczę z bólu i ta obojętność

    gdzież światło które miałam spotkać

    odbite w pół słowa
    zdziwione

    stopy na granicy


    Dziękuję za podpowiedzi :)

    · Zgłoś · 10 lat