Zdrowaś Maryjo (2)

Ela Kwiecińska

Zdrowaś  Maryjo

grudniowa adwentowa

co świece na wieńcach świerkowych

zapalasz oczekiwaniem

Matko Nadzieją Brzemienna

módl się za nami

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 19 czerwca 2014