Bez tytułu

Maria H. Zdania Do Czytania

Szły dwie baby na niebiesko

opatulone po uszy kiepską kiecką
rumiane i pulchne, jak małe dziecko
pachnące klęską
Przy tuszy dusza
w sercu push-up
na szyi paciorki małe
mówią je same
jak palec

Maria H. Zdania Do Czytania
Maria H. Zdania Do Czytania
Wiersz · 19 czerwca 2014
anonim