samokrytyka

Jacek JacoM Michalski

tyle autorytetów ile liści jesienią

raczą nas bon motami i prawdą absolutną

mądrość wyssana z miętowych cukierków

smakuje jak ciepłe mydliny

jakie czasy takie objawienia

wszyscy możemy pierdzieć w internecie

a jak dobrze pójdzie i telewizji

słowa śmierdzą w uszach i oczach

niezauważalnie

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 20 czerwca 2014
anonim