do tego nieba które ślepcy widzą a głusi nazywają ciszą

Jarosław Baprawski

tak zwyczajnie
gdyby bóg w zamyśle swoim
miał nas za baranki nie byłoby wojen
z dziwkami miałbym tyle wspólnego
co ich świadome macierzyństwo
a tak codziennie naznaczony
przeklinam kurwa kurwa
pierdolone życie

 

nie mogę pojąć
dlaczego moje żonki
kurwy kochanki i ladacznice

 

ciągle mówią o mnie Jaruś

 

czyli ikar się nie spierdolił
a skrzydła nie uleciały

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 20 czerwca 2014
anonim
  • Mithril
    "z dziwkami miałbym tyle wspólnego
    co ich świadome macierzyństwo"

    fragment naciągany i seksistowski - zaś podlir już tradycyjnie jest przekonany o przedmiotowości kobiet, acz nie zaprzeczam, że są takie, które lubią zwierzęta:
    koty, ratlerki, jorki, papużki, itp...

    · Zgłoś · 10 lat temu