tak zwyczajnie
gdyby bóg w zamyśle swoim
miał nas za baranki nie byłoby wojen
z dziwkami miałbym tyle wspólnego
co ich świadome macierzyństwo
a tak codziennie naznaczony
przeklinam kurwa kurwa
pierdolone życie
nie mogę pojąć
dlaczego moje żonki
kurwy kochanki i ladacznice
ciągle mówią o mnie Jaruś
czyli ikar się nie spierdolił
a skrzydła nie uleciały
co ich świadome macierzyństwo"
fragment naciągany i seksistowski - zaś podlir już tradycyjnie jest przekonany o przedmiotowości kobiet, acz nie zaprzeczam, że są takie, które lubią zwierzęta:
koty, ratlerki, jorki, papużki, itp...