KOCHAM CIĘ

Sylwia Aszendorf

 

KOCHAM CIĘ
JAK ŁATWO POWIEDZIEĆ
POCZUĆ WIBRACJĘ TYCH SŁÓW
NA CAŁYM CIELE

ZANURZYĆ SIĘ W BŁOGOSTANIE
PRZYTULIĆ CIĘ KOCHANIE
I TRWAĆ W MIŁOSNYM UŚCISKU
LECZ TO NIE WSZYSTKO

KOCHAM CIĘ
TO ODPOWIEDZIALNOŚĆ
BEZGRANICZNE ZAUFANIE
W DOBRYM I ZŁYM PRZETRWANIE

WĘDRÓWKA PRZEZ ŻYCIE
NIE ZA I PRZED
LECZ OBOK SIEBIE
W MIŁOŚCI I CHOROBIE

NA ZAWSZE KOCHAĆ
AŻ DO KOŃCA 
TEJ ZIEMSKIEJ DROGI

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 5 głosów
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 21 czerwca 2014
anonim
  • Mi Lo
    "... nadal zamiast czytać na potęgę gubisz słowa... "

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Ir
    Tak, tak...w sam raz na laurkę.

    · Zgłoś · 10 lat temu