KOCHAM CIĘ
JAK ŁATWO POWIEDZIEĆ
POCZUĆ WIBRACJĘ TYCH SŁÓW
NA CAŁYM CIELE
ZANURZYĆ SIĘ W BŁOGOSTANIE
PRZYTULIĆ CIĘ KOCHANIE
I TRWAĆ W MIŁOSNYM UŚCISKU
LECZ TO NIE WSZYSTKO
KOCHAM CIĘ
TO ODPOWIEDZIALNOŚĆ
BEZGRANICZNE ZAUFANIE
W DOBRYM I ZŁYM PRZETRWANIE
WĘDRÓWKA PRZEZ ŻYCIE
NIE ZA I PRZED
LECZ OBOK SIEBIE
W MIŁOŚCI I CHOROBIE
NA ZAWSZE KOCHAĆ
AŻ DO KOŃCA
TEJ ZIEMSKIEJ DROGI