Afirmacja

Małgocha

Jestem... mam... potrafie...

czaruje slowem swe "tu i teraz"

bawie sie w krawca szyje na miare

sukienke z pozytywnego myslenia.

 

Do tego buty, ktore mnie poniosa

 

w miejsca, gdzie

przyjazn tanczy z prawda, naguska bez oslony,

energia podaza za uwaga,

a dzieci robia swoim mamom korale z makaronu...   

 

 

Małgocha
Małgocha
Wiersz · 21 czerwca 2014
anonim
  • Mithril
    ...pozadiakrytyczny - fatalny
    interpunkcja od czapy

    · Zgłoś · 10 lat
  • Mi Lo
    słowo daję, że mam skojarzenia z Haliną.
    dziwne...

    · Zgłoś · 10 lat