Idę obok , jestem tutaj
A Ty wysyłasz sygnał
ja odbieram
to taka gra
A oni wokół myślą że oszaleliśmy
bo wśród,
miliona liczb
miliona znaków,
miliona bezsensownych komunikatów
spieszących się do niczego
śmiejemy się jak dzieci...
Bo to taka gra
ja plus
ty minus
możemy się uratować wzajemnie
lub zginąć wśród nich
Choć gubię się powoli,
czasem wolałabym iść za nimi
to lubię w to grać
teraz jestem plusem
odbieram sygnał