POKOCHAŁAM CIEBIE
I JEGO
PANA PARKINSONA
TWOJEGO WROGA
A MOŻE PRZYJACIELA
KTÓRY W TWOIM ŻYCIU
TAK DUŻO POZMIENIAŁ
NIE WIEM CZY PRZEKLEŃSTWEM
CZY DAREM DLA CIEBIE
DLA MNIE
MOIM WYBAWIENIEM
ŁATWO JEST KOCHAĆ
GDY ŻYCIE RÓŻAMI USŁANE
LECZ SENS MIŁOŚCI
BÓLEM JEST NAZNACZONY