URODZIŁAM SIĘ
ABY USZCZĘŚLIWIĆ
MOICH RODZICÓW
UCZYĆ SIĘ
STUDIOWAĆ
PRACOWAĆ
PŁAKAĆ
CIESZYĆ
LAMENTOWAĆ
BYĆ ŻONĄ
MATKĄ
KOCHANKĄ
GOSPOSIĄ
SPRZĄTACZKĄ
KUCHARKĄ
URODZIŁAM SIĘ
ABY WRESZCIE ZROZUMIEĆ
ŻE ŻYJĘ PRAWDZIWĄ MIŁOŚCIĄ
KTÓRĄ DARZĘ CIEBIE
URODZIŁAM SIĘ
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz
·
23 czerwca 2014
-
Ariprostolinijne...uczuciowe...itp itd "o sobie też pomyśl"