URODZIŁAM SIĘ

Sylwia Aszendorf



URODZIŁAM SIĘ
ABY USZCZĘŚLIWIĆ 
MOICH RODZICÓW

UCZYĆ SIĘ
STUDIOWAĆ
PRACOWAĆ

PŁAKAĆ
CIESZYĆ
LAMENTOWAĆ

BYĆ ŻONĄ
MATKĄ
KOCHANKĄ

GOSPOSIĄ
SPRZĄTACZKĄ
KUCHARKĄ

URODZIŁAM SIĘ
ABY WRESZCIE ZROZUMIEĆ
ŻE ŻYJĘ PRAWDZIWĄ MIŁOŚCIĄ

KTÓRĄ DARZĘ CIEBIE

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 2 głosy
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 23 czerwca 2014
anonim
  • Ari
    prostolinijne...uczuciowe...itp itd "o sobie też pomyśl"

    · Zgłoś · 10 lat temu