Największa nadzieja

Potisz

piętnaście procent szans na powodzenie

 

uciekam przeciwniczkom
mimo złamanej nogi
przechodzę przez ścianę dźwięku
zapaleńców którzy śledzą tylko znane nazwiska

 

w zaciszu domowym kończę zjazd

 

gdzie nikt nie nasłuchuje wieści
o mięśniach mających małe szanse na zwycięstwo
z duszą

Potisz
Potisz
Wiersz · 23 czerwca 2014
anonim
  • Ata
    mam skojarzenie z Justyną Kowalczyk /nie wiem czy słusznie/.

    · Zgłoś · 10 lat
  • Potisz
    Jak najbardziej, Ata, Twoje skojarzenie jest trafne :)

    · Zgłoś · 10 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    dobra kobieca poezja

    · Zgłoś · 10 lat
  • Potisz
    Dobra na ocenę "słaby"?

    · Zgłoś · 10 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    nie oceniałem pani justyny kowalczyk tylko ciebie

    · Zgłoś · 10 lat
  • Potisz
    dobra kobieca poezja - a to co? Twój kot napisał?;)))

    · Zgłoś · 10 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    mówię że piszesz jak kobieta - nie lubię kotów

    · Zgłoś · 10 lat
  • Potisz
    To źle?

    · Zgłoś · 10 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    raczej źle

    · Zgłoś · 10 lat
  • Potisz
    hadwao - ale to nie jest zemsta? Mam nadzieję, że wiesz, że ta ocena pod Twym ostatnim wierszem nie była postawiona złośliwie;(

    · Zgłoś · 10 lat
Wszystkie komentarze