taaak!
i zrobiła to znowu!
o tak, zrobiła to znowu!
bezwstydna!
pocałowała mnie,
gdy leżałem spragniony
tak, spragniony
z płonącymi wargami
spragniony!
a ja płonąłem
a ona,
bezwstydna,
podsycała mój ogień!
ciszą!
krzycz!
na Boga!
na wiatr!
na czas!
krzycz!
a ona tylko
zrobiła to znowu!
o tak, zrobiła to znowu!
cudna!
pocałowała mnie,
gdy leżałem
tak samotny
z samotnymi wargami.
jak mogła
nF
Wiersz
·
4 września 2001
-
dickporteroh how could she be so fine - axl rose
-
ktosktokochahmm heh takie sa wlasnie kobiety heh wiemcos o tym sama taka jestem
-
lotnajestem pod wrażeniem...