Obojętny mi świat
Ciężko jest żyć w świecie, czasami
Ciężko uwierzyć w siebie, czasami
Ciężko być dobrym, czasami
Łatwo być złym, często.
Nie mam nic, nic nie posiadam
Bóg wie o tym i jest szczęśliwy
Więcej nie chce, no bo po co?
Bóg kocha ubogich.
Wiersz mizerniutki.