śmierć śmierdzi
śmierdzi zgon
trupia stęchlizna
ludzka padlina
robale żrą i tną
trupi odór
gnije ciało
zimna sztywność
żyję
wierzę
śmierć śmierdzi
śmierdzi zgon
trupia stęchlizna
ludzka padlina
robale żrą i tną
trupi odór
gnije ciało
zimna sztywność
żyję
wierzę
punko polo
forma:
enter
enter
enter
Zalicz jakąś wizytę u porządnego lekarza, bo ci się forum z polem bitwy lub wiejską zabawą myli. Żal mi cię, bo to musi być niezbyt fajnie, gdy ludzie rozkminią taką podłą naturę.
I tyle. Proste?
I to koniec lekcji na dziś!
nigdy nie dyskutuj z idiotą.
najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu ,a potem pokona doświadczeniem ;d.