MOJA TERAZNIEJSZOŚĆ

Sylwia Aszendorf

 

BUDZĘ SIĘ RANO
SZCZĘŚLIWE SERCE
RYTMEM MIŁOŚCI BIJE
PATRZĘ Z NADZIEJĄ
W BŁĘKITNE NIEBO
UŚMIECHAM SIĘ
SAMA DO SIEBIE

DZIĘKUJĘ BOGU ZA KAŻDY DZIEŃ
ZA KAŻDĄ PRZEŻYTĄ CHWILĘ
OTULAM TOBĄ
TWOIM ZAPACHEM
CZUJĘ ŻE WRESZCIE ŻYJĘ

Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 27 czerwca 2014
anonim