HAIKU

Sylwia Aszendorf

SZCZĘŚCIE WYPEŁNIA
EUFORIA OD STÓP DO GŁÓW
UŚMIECH NA TWARZY

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 4 głosy
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 27 czerwca 2014
anonim