Siedem krzyzyków panny Marii

Ish L.

Krzyżyk na czole
Krzyzyk na ścianie
Krzyżyk przy nazwisku
Krzyżyk na plecy
Krzyżyk na drogę
Krzyzyk na Tobie czasem
Ty na krzyżyku
Ish L.
Ish L.
Wiersz · 3 września 2001
anonim
  • anonim
    arturpo
    krótko i dosadnie - kółko!

    · Zgłoś · 22 lata