wybór

Jacek JacoM Michalski

bogaty swoja biedą

nie potrzebuję rzeczy

które ty musisz mieć

żeby być

oddałem wszystko

zostały mi słowa

zbyt tanie na tacę

ostatnie ziarenka

w klepsydrze

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 2 głosy
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 29 czerwca 2014
anonim