prababka

magda

Prababka cierpiała na schizofrenie

Choroba była  pamiątką po wojnie

  niemieccy super szpiedzy rozstrzelali jej dwuletniego syna w

 piwnicy                            

w której dziś  trzymamy słoiki

prababka  przechowała się w szpitalach psychiatrycznych  

to była jej końcówka życia  ,samotność  

pokój tortur jaki w sobie nosiła

                                                

zmarła w Ząbkach pod Warszawą

według raportu milicji przez powieszenie.

 

magda
magda
Wiersz · 29 czerwca 2014
anonim
  • Mithril
    zabełkocone to-to i z bykami

    "to była jej końcówka życia ,samotność".........................jedyny odstrzelony przecinek i "kropka" na końcu, to cała interpunkcja?

    · Zgłoś · 10 lat
  • Mi Lo
    masz jakąś treść do przekazania?
    chyba masz. finału smacznego brak, ale to przychodzi z czasem.
    liryka lubi skrywać przekaz w zgrabnych, czasem niepozornych słowach, które wybrzmią, a mimo to, coś zostaje w pamięci.
    zatem spręż się i zrób to porządnie. z interpunkcją lub bez, byleby płynnie się czytało, a wersy same niosły.

    · Zgłoś · 10 lat
  • Ari
    'barwna'

    · Zgłoś · 10 lat
  • calvados
    wytnij ten przecinek- ni pies ni wydra

    · Zgłoś · 10 lat