SZKLANA PUŁAPKA

Sylwia Aszendorf



ZAMKNIĘCI W WIRTUALNYM ŚWIECIE
CZATUJĄ,LAJKUJĄ

SZUKAJĄC UCIECZKI
OD WŁASNYCH PROBLEMATYCZNYCH
DNI I NOCY

ZAKOCHUJĄ SIĘ NAMIĘTNIE
PRZED SZTUCZNYM OKIEM
KAMERY WTOPIONEJ W KOMPUTER
NAWET SEKS UPRAWIAJĄ NA ZIMNO

SPĘDZAJĄ GODZINY WPATRZENI
W OKNO NA ŚWIAT ZAMKNIĘTY W SZKLE
ZAPOMINAJĄC O ŻYCIU REALNYM
OBOK ŻONA LUB MĄŻ MILCZY

W POKOJU DZIECKO PŁACZE

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 4 głosy
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 1 lipca 2014
anonim