***[między jawą a snem mosty]

Ata

między jawą a snem mosty

spływają jak krople

 

zbyt głośno

 

szumi wiatraczek

komputera

zmuszając do walki

 

o lustrzany horyzont

 

Ata
Ata
Wiersz · 2 lipca 2014
anonim
  • Ari
    i "trzeba będzie zrobić reset"

    · Zgłoś · 10 lat
  • Ata
    dokładnie ;)

    · Zgłoś · 10 lat
  • Ari
    stosuję zatyczki ;) skuteczne ;)

    · Zgłoś · 10 lat
  • Mithril
    nie tą razą

    · Zgłoś · 10 lat
  • Ata
    zatyczki? muszę wypróbować /koniecznie/ ;)

    · Zgłoś · 10 lat
  • Ari
    no więc bez "sprzączka bucik i okienko"
    za tamtą razą

    · Zgłoś · 10 lat
  • Ata
    następną razą..

    · Zgłoś · 10 lat
  • Mi Lo
    'szklane ekrany oczu' zdecydowanie ad kosz
    reszta to paroles paroles paroles

    · Zgłoś · 10 lat
  • Ata
    pomyślę nad nim /albo czy w ogóle warto../, dziękuję Mi Lo

    · Zgłoś · 10 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    zgrabne

    · Zgłoś · 10 lat