Nie tylko

Potisz

mogą uczulić
na rzeczywistość

 

dlatego nikt nie chce czytać
informacji zawartych po łacinie

 

mam dolegliwości natury moralnej

 

jest gorzej
gdy pomyślę o dawce
najświeższych wydarzeń

 

to nie niestrawność
a bycie trawionym

Potisz
Potisz
Wiersz · 2 lipca 2014
anonim
Wszystkie komentarze