kac

Jacek JacoM Michalski

pijemy sobie z dzióbków

przy zatrzaśniętych oczach

by strącać papiloty

z marudnych aniołów

nadmiar wlewamy w dzioby

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 4 lipca 2014
anonim