Kiedy upadną wszystkie anioły
Spadną gwiazdy błyszczące
Nic nie pozostanie jak dawniej
Upadnie też słońce
Niebo w naszych sercach
Prawdą stanie się
Dookoła wieczność
Między nami moc
A jeśli kochasz mnie
Pokochasz mocniej
Kwitnąca miłość
Udusi Cię
Uwolnionych krzyk
Wyzwolonych radość
Na wieki i dłużej
Roztopisz się
Kiedy upadną wszyscy źli
Lawina jęku
Potępionych ból
Rozlegną się
Nie wierzę
Na wieki i dłużej
Tortury i ból
Krwi kałuże
Nie usłyszysz
Nie zobaczysz
Utopisz się
W szczęściu bez wątpliwości
Na wieki...
Mieliście czas, mieliście czas
Bez wyzwolenia, tortury i ból, na wieki