Mucha

Ish L.

Słyszałaś?
To mucha właśnie w płomieniu przysiadła i
Zgasła

Uwierz.

Widziałaś?
To tylko koszmar Twój budzik usłyszał i
Zamilkł

Czujesz teraz?
Moje serce.

Uwierz proszę, że my z muchą
Każdej nocy życzymy Ci
Słodkich snów...
Ish L.
Ish L.
Wiersz · 5 września 2001
anonim
  • anonim
    arturpo
    świetny grafomański żart!!!! rozbawił mnie do łez.

    · Zgłoś · 22 lata
  • Anonimowy Użytkownik
    mimi
    co za beznadzieja i blazenada!!!!

    · Zgłoś · 18 lat