Większość jest gdzieś głęboko pomiędzy

Piramida88

 

Ustawmy sobie intencję, by tyłek nie stał się witryną naszego życia.

 

 

Budzimy się Kawa daje nam napęd

na dwie nogi Czujemy się sportowo

i mamy wiarę że nie brak nam klasy

nawet tej maturalnej Czerwony pasek

 

to już codzienność nie tylko w szortach

ale i w tyłeczku gdy Emanuela idzie 

do łóżka albo szuka najukochańszej

zakładki Jest tam gdzie Biblia Tysiąc -

 

 - lecia - Ł - AŁ…

 

Kraków 08/07/2014

 

Piramida88
Piramida88
Wiersz · 8 lipca 2014