Literatura

słoneczko moje (wiersz)

abojawiem

moje słońce - słońce pomyślności
dla mnie świeci
a może dla wszystkich świeci
tylko nie dla mnie jednego
ależ świeci świeci i dla mnie
szkoda tylko że ja go nie widzę
a może to przywilej nie widzieć
tego co wszyscy widzą


przysłano: 10 lipca 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca