słoneczko moje

abojawiem

moje słońce - słońce pomyślności
dla mnie świeci
a może dla wszystkich świeci
tylko nie dla mnie jednego
ależ świeci świeci i dla mnie
szkoda tylko że ja go nie widzę
a może to przywilej nie widzieć
tego co wszyscy widzą

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 10 lipca 2014